logo15

Kauni

Het bedrijf is milieuvriendelijk.
Verpakkingen worden twee keer gebruikt
We gooien kartonnen dozen niet weg! We gebruiken zoveel mogelijk "tweedehands" verpakkingen, om onze producten in te pakken en naar klanten te verzenden.
Minder papier
We drukken onze catalogus slechts één keer per jaar en we verkopen steeds meer via het internet, zodat we zo weinig mogelijk natuurlijke bronnen (bomen) gebruiken.
Op kantoor gebruiken we nooit post-it's, hiervoor gebruiken we kladpapier.
Minder natuurlijke hulpbronnen
Op onze website bieden we klanten de mogelijkheid om onze catalogus te downloaden. We werken onze website bij zodra er iets nieuws uitkomt en voor de meeste van onze klanten zijn gedrukte catalogi niet nodig. U kunt zich rechtstreeks op onze website inschrijven, dit verloopt snel en gemakkelijk.
Wees blij met alles wat u hebt
Kauni's design is tijdloos en wordt daardoor niet door de mode beïnvloed. Kleding die door Kauni is ontworpen, zal lang meegaan. Dit helpt ook om onze natuurlijke bronnen te sparen. We hopen dat mensen die onze kleding kopen, er zo blij mee zijn dat ze het blijven dragen totdat het versleten is. Ik heb truien die ik al vijf jaar draag.
Milieuvriendelijk
We spannen ons in om onze collectie zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. De kleuren die worden gebruikt om het garen te kleuren, zijn nagenoeg onschadelijk voor het milieu. We zijn bezig om het nog beter te maken. We volgen het patroon en snijden de panden niet nadien. We breien panden om deze later aan elkaar te naaien.

 
 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid Privacy verklaring
SLUITEN