logo15

Nieuwsbrief

Op 1 augustus 2016 starten wij, Marianne en Brigitte, onze webwinkel "Sheep-to-go". Zelf zijn wij enthousiast breisters en zijn altijd op zoek naar speciale wolletjes. Nieuw in ons assortiment is de Jamieson & Smith wol van de Shetland eilanden. Jamieson & Smith werkt met lokale schapenhouders van de Shetland eilanden en willen hiermee de Shetland wol en z'n geschiedenis in ere houden. De wol staat bekend om zijn duurzaamheid en warme uitstraling. Wol uitstekend geschikt om mutsen, wanten en truien van te breien. Zie de voorbeelden hieronder.Daarnaast hebben we in onze webwinkel ook restanten wol op konen te koop geschikt voor weven en machinebreien.
Voor de startende breiers zijn er ook breibenodigdheden zoals diverse soorten breinaalden van o.a. de bekende merken Addi en KnitPro. 

Sheep-to-go is in onderhandeling met een producent van ecologisch geproduceerde wol. De verwachting is dat we in onze volgende nieuwsbrief hier meer over kunnen vertellen. Wij van Sheep-to-go willen hiermee duidelijk aangeven dat we deze weg van natuurlijke producten met oog voor onze omgeving willen inslaan.

Jullie kunnen ons ook vinden op de Oogstfair bij vleesboerderij het Binnenveld aan de Zuidelijke Meentsteeg in Rhenen. Daar presenteren we onze producten, naast de eerder genoemde wol van Jamieson & Smith, ook Ullcentrum wol van het Zweedse eiland Oland. We zullen daar ook producten laten zien o.a. gemaakt met de fair isle techniek. 
Graag tot ziens op 17 september in het Binnenveld.

Marianne en Brigitte
www.sheep-to-go.nl
info@sheep-to-go.nl
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid Privacy verklaring
SLUITEN